Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Mocht u een vraag hebben die er niet tussen staat, neem gerust contact op dan helpen wij u graag verder.

Veel gestelde vragen

Ontvang ik eerst een voorbeeld?

Op basis van de aangeleverde gegevens maak ik een 1e ontwerp. Deze is vrij simpel van ontwerp. Op basis van het ontwerp kunt u aanpassingen in de gekozen uitsnede aangeven. Deze aanpassingen verwerk ik vervolgens in een 2e ontwerp dat al verder is uitgewerkt. Als laatste ontvangt u een 3e ontwerp met daarop de bomen en eventueel een aantal herkenbare punten (dit kunnen gebouwen zijn, maximaal 8). De gebouwen zijn illustraties die niet op de werkelijkheid berusten. Een kerk is een kerk, maar niet een kopie van de kerk uit uw buurt.

Op wat voor materiaal wordt de speelmat gedrukt?

De speelmat wordt gedrukt op vloervinyl met een dikte van 2mm. De bovenkant is voorzien van een lichte structuur en antisliplaag zodat je niet zo maar uit kan glijden over de speelmat. Ook de onder kant heeft een antislip laag om te voorkomen dat de mat weg glijdt als je er overheen loopt. Het materiaal is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de vinyl die gebruikt wordt als vloerbedekking. Lekker stevig, makkelijk op te rollen en eenvoudig schoon te maken.

Wij hebben bewust gekozen voor een kwalitatief goed en stevig materiaal, zodat de speelmat duurzaam is, kinderen niet snel uitglijden en de speelmat mooi op de vloer blijft liggen. Het materiaal is kwalitatief veel beter en dikker dan de pvc doeken die op internet aangeboden worden als speelmat.

Is de speelmat eenvoudig schoon te maken?

De speelmat is heel eenvoudig schoon te maken. Met een vochtige doek zijn vlekken makkelijk te verwijderen. Het is niet aan te raden om een schuurspons te gebruiken omdat dit mogelijk de opdruk beschadigt.

Kan ik de speelmat oprollen?

Het is mogelijk om de speelmat op te rollen. Het is wel aan te raden om bij het oprollen er voor te zorgen dat de opdruk aan de buitenzijde zit. Wanneer u de speelmat weer uitrolt, kan het zijn dat de speelmat tijdelijk een beetje aan de zijkanten opkrult. Wanneer je de speelmat met de gedrukte zijde naar buiten oprolt, heb je geen last van de opkrullende zijkanten.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €4.95 binnen Nederland. Voor Belgie en de rest van Europa rekenen wij €9.95 verzendkosten.

Wat is de levertijd?

De levertijd van de speelmat hangt mede af van hoe snel u akkoord bent met het ontwerp. Na het moment dat het ontwerp naar de drukker gaat, duurt de levering circa 3-5 werkdagen. Zodra er een track and trace beschikbaar is, wordt deze naar u gemaild.