Een speelmat van je buurt is natuurlijk ook erg leuk om te gebruiken als lesmateriaal bij bijvoorbeeld verkeersles. Spelenderwijs leren kinderen verkeerssituaties in hun eigen omgeving kennen. Ook stimuleert de kinderen om ruimtelijk te denken.
Of bijvoorbeeld voor op het kinderdagverblijf, speelhoek in de bibliotheek, als relatiegeschenk en ga zo maar door. We hebben zeer aantrekkelijk staffelkortingen wanneer je van dezelfde speelmat meerdere exemplaren koopt. (Small en Medium: 2=10%, 3=20%, 4=30% en 5+=40%, Large: 2=15%, 3=25%, 4=35% en 5+=40%)

Het is ook mogelijk om (een deel van) de vloeroppervlakte te bekleden met een speelmat van je buurt. Elke oppervlakte is mogelijk. Je kan dan zelfs de hele wijk of dorp laten drukken als vloerbekleding (vinyl).

Wil je graag meer informatie, een offerte of heb je andere vragen met betrekking tot afwijkende formaten van de speelmat van je buurt, neem dan gerust contact op met onderstaand formulier of via telefoonummer 06 17 08 09 17 (Koen Edens).

Formulier voor aanvraag extra informatie / offerte

    NB U ontvangt een bevestiging van uw aanvrag per mail. Het kan voorkomen dat dit bericht in uw spambox terecht komt. Heeft u niet ontvangen, controleer voor de zekerheid even uw spambox.